Uitgelicht.

Om trots op te zijn.


Van deze projecten vind ik dat ze het waard zijn om bovenaan mijn portfolio te staan. Dit kan onder andere zijn omdat ik het erg leuk vond om aan het project te werken, ik van het project veel heb opgestoken of omdat ik er een goede beoordeling op heb gehad.

Huisstijlen.

Het imago van een bedrijf neerzetten.


Projecten waarbij ik zelf de identiteit heb bepaald. Ik heb nagedacht over welk gevoel ik wil overdragen en heb dit vertaald naar een huisstijl.

Drukwerk.

Lekker drukken.


Hier vind je drukwerk waar ik aan heb gewerkt, dit waren zowel persoonlijke projecten als school- en stageopdrachten. Voorbeelden van drukwerk zijn visitekaartjes, posters, flyers en magazines.

Webdesigns.

Één online visitekaartje.


Tegenwoordig is een website het online visitekaartje van een bedrijf. Met zoekmachines zoals Google worden websites sneller gevonden en is een goed vindbare website steeds belangrijker. Daarnaast wil een bezoeker direct de informatie kunnen vinden waar het naar opzoek is.

Illustraties.

GEEN SAMENVOEGING VAN ILLUSTREREN EN FRUSTRATIES..


Ik ben enorm fan van flat design en vind het erg leuk om in deze stijl illustraties te maken. Voor onder andere mijn facebookpagina verzin ik leuke posts die ik kan plaatsen, ook heb ik voor mijn vriend op Valentijnsdag een illustratie van ons samen op een mok laten drukken.

Logo’s.

Past goed bij het bedrijf.


Logo’s geven een identiteit aan een bedrijf en brengen een bepaald gevoel over op de klant of gebruiker. Eigenschappen die hier een rol inspelen zijn bijvoorbeeld kleurgebruik en het soort vormen dat wordt gebruikt.

Laatste items.

OP VOLGORDE VAN NIEUW NAAR OUD.


Hier voeg ik alles nog een keer voor je samen. Gesorteerd op wat ik recent toe heb gevoegd naar het laatst.